Romantikus vidék

2022. május 03. 10:53 - Az otthon szépsége

Vannak helyek, ahol a múlt megelevenedik, és jelenné válik

v1.jpg

Vidéken hagyományok és finom ételek várnak

A vidék hangulata jó élményt ad. Falun sétálva olykor megáll velünk az idő. Az ódon, felújítás után eleganciájukban álló házak a melléképületeikkel, a szőlőlugasok mesés látványa, valamint a jellegzetes magyaros ételek is életre szóló élménnyel ajándékozzák meg a pihenni vágyó kirándulókat.

v2.jpg

Feledésbe tűnő szépség éled újjá a szemünk előtt, amikor vidékre indulunk barangolni. A természet, az élővilág, valamint a dédszüleink által kedvelt ételek kóstolása klassz feltöltődést biztosít a rohanó életmódunkban is. A romantikus vidék blog ezt a nagyszerű környezetet hivatott bemutatni a lábunk nyomán. A fényképezőgépünk lencséjén keresztül igyekszünk megeleveníteni azokat a néphagyományokat, melyek napjainkban is hasznosak és alkotásra motiválnak.

v3.jpg

Kóta Melinda vagyok. A Romantikus vidék blog szerkesztője. Tanító és közgazdász diplomát szereztem, amit a lakberendező, majd évekkel később a közművelődési és közönségkapcsolati szakember képzés követett. Vidéki kislányként nőttem fel egy citerázó, bognár nagypapa társaságában, aki a házias ételeket készítő nagymamámmal együtt nagy hatással volt rám. Évekkel korábban a zongorázás mellett a fotózás is a szabadidős tevékenységeim közé került.

Az írást 2017 februárjában kezdtem elsősorban lakberendezési tippeket tartalmazó posztokkal. Később a témát kiegészítettem fotósokkal készített interjúkkal, valamint receptekkel is.

v4.jpg

Nézz körül nálam! Jó szórakozást, tartalmas kikapcsolódást kívánok neked a blogomon.

Fotók: Kóta Melinda/Romantikus vidék

Ha tetszett a bejegyzés, akkor csatlakozz a blog Vidéken facebook oldalához, hogy ne maradj le semmiről!

süti beállítások módosítása