5 KLASSZIKUS, GYÖNYÖRŰ VIDÉKI KONYHA
Hódítanak az épített konyhák

ko0.jpg

Az épített konyha napjainkban is reneszánszát éli. Stílusosan elegáns a különböző vidéki hangulatokkal.

Az olasz mediterrán, a rusztikus angol és francia country bámulatos világa az ételek mellett a designban is megjelenik. A falfülkékkel tarkított klasszikus hangulat enyhén arisztokratikus, de rendkívül mutatós.

ko3.jpg

A fából készült szekrényajtók klasszikus vonalvezetése szelíd formavilágú térrendezést eredményez. Az antikolt hatás pedig a régi világot csempészi bele dekorációként a helyiség stílusába.

ko1.jpg

Az egyszerűség jegyében színekkel variált régi paraszti konyha stílusa is megragadó. Vidéki nyaralókban, vagy kültéren is kellemes hangulatot teremt. A pácolt fa és a színes kiegészítők társítása pedig különleges egyediséget ad a térnek.

ko5.jpg

Vibráló, harsány, mégis barátságos és otthonos a napsárga falakkal kialakított toszkán design. Az ünnepi ebédek számára is tökéletesen megfelel a nyitott sarokkonyhával együtt berendezett étkező.

ko2.jpg

A kissé modern hangulatú bútorok vidékiességét a tarka falborítás, valamint a natúr fa látványa adja. A minták és a színek összhangjában ez a változat is szemrevaló.

Fotók: Pinterest

RÓLAM - KÓTA MELINDA

TERMÉSZET

KALENDÁRIUM

június 2022
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

RECEPT

SZERZŐI JOGVÉDELEM

Az oldalon megjelenő bejegyzésekre a Szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény vonatkozik. Ennek értelmében a tartalom a fotókkal együtt kizárólag a szerző - Kóta Melinda - írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével használható fel.

KIRÁNDULÁS

süti beállítások módosítása