2022. jún 09.

ÍGY ALAKÍTS KI VIDÉKI KERT BEJÁRATOT

írta: Az otthon szépsége
ÍGY ALAKÍTS KI VIDÉKI KERT BEJÁRATOT

A virágok látványa nagyon vonzó

ga.jpg

Egy ház a közvetlen környezetével és a kerttel együtt adja meg az otthon élményét.

A külső megjelenés, valamint a belső terek stílusának összhangja rendkívül fontos az otthonos, bensőséges terek megteremtésénél. És a kert is elválaszthatatlan részét képezi az épületeknek.

#1 Elegáns mediterrán hangulat

A bejáratuk különlegessége a kissé vadregényes, enyhén romantikus, virággal borított kialakításukban rejtőzik.A bontott vörös téglákból épített falakhoz egyedi, jól illő párosítás a zöld kapu. A mediterrán országokban az ingatlanok ódon hangulatát a tulajdonosoknak szükséges megőrizni, az évszázadokkal korábban jellemző hagyományos látványt bemutatni.

#2 Épített kerítésfal színkavalkáddal

A kisebb falvakban sétálva időnként Magyarországon, de a világ egyéb pontjain is találkozunk alacsony, színes kerítésekkel. A fehér, a zöld és a vörös olyan szuperhármas, amely minden évszakban még a kertfal esetében is frissítő, vidám megjelenést mutat minden érkezőnek. Az ódon téglákból egyre népszerűbb a járdakészítés is.

ga1.jpg

#3 Vendégváró kertkapu

Egy vadregényes hangulatú botanikus kert bejárata lehet bármilyen kicsi, mindig vonzó lesz a bejáraton túli világ. A festett fa és a kovácsoltvas pántok elegáns stílusra utalnak.

ga5.jpg

#4 Színes deszkák vonzásában

A színek és a formák egyedisége bohém hangulatot ad egy apró bejáratnak is. Az árnyalatok, valamint a lágy vonalak és alakzatok extravagánssá teszik a környezetet.

ke.jpg

#5 Hívogatóan vadregényes bejárat

A lombok között átszűrődő szelíd napfény és a színkavalkád különlegesen mesés párosítás. A kicsit sejtelmes, titokzatos hangulat a sövénnyel vezeti az utat egy rejtélyes, vén fák által őrzött kertbe.

ga0.jpg

Neked melyik a kedvenced?

Fotók: Pinterest /a képekre kattintva/

Szólj hozzá

country kert otthon romantikus vidék bejárat