5 FINOM FOGYÓKÚRÁS SALÁTA, AMIT CIABATTÁVAL IS EHETSZ

2022. július 15. 16:02 - Az otthon szépsége

Itália ízvilágát tesszük bele egy tál ételbe

sa1.jpg

A finom, egyszerűen elkészíthető ételek a nyári forróságban is a gasztronómia csillagai maradtak.

A szezonális zöldségek, gyümölcsök és a sajtok keveréke a legfárasztóbb nap után is vitalitással tölti meg a szervezetünket. Ciabatta falatokkal tálalva még a diétázást sem kell megszakítani, hogy egy ízletes vacsorát megkóstoljunk.

Mozzarella, a népszerű sajtgombóc

Az olasz mozzarella a paradicsommal és toszkán fűszerkeverékkel olívával tálalva mindig siker. A bivalytejből készült étel kiváló alapja a salátáknak.

sa2.jpg

Juhtúró, újhagyma, kukorica, pritamin

Gyönyörű ételek kerülnek az asztalra a zöldségek színkavalkádjának köszönhetően. A sárga, a piros, a zöld és a fehér látvány juhtúró vag kecskesajt, újhagyma, csemege kukorica, pritamin felhasználásával válik igazi vitamintná. Támogatja aaz immunrendszerünket, valamint mosolyt rajzol az arcunkra. Sült csirke mellé is jól illik.

sa4.jpg

Fűszeres csirkemell saláta

Az ünnepi étkezéseket követően megmaradt húsok szintén klassz saláta alapok. Lilahagymával, salátalevéllel vagy párolt kelbimbóval, pirított kenyérkockákkal nagyszerű vacsorát készíthetünk belőlük. Főtt tojással kiegészítve még laktatóbb az étel.

sa5.jpg

Feta, olíva, kapri és jégsaláta

Egy pohár bor mellé jól illik a feta, vag a juhsaajt. Az itáliai ízvilágot a zöld és a fekete bogyók biztosítják a salátalevelekkel kibélelt tálhoz. Olívával és balzsamecettel érdemes kicsit az ételt megöntözni. Friss ciabatta kerüljön mellé.

t.jpg

Tésztasaláta, a jolly joker

Igazi olasz estét rendezhetünk a maradék tészták salátaként történő elkészítésével. Paradicsom, rukkola, bazsalikom, olajos hal és reszelt sajt kombója bármikor megállja a helyét az asztalon.

Jó étvágyat kívánok!

süti beállítások módosítása