Skandináv hangulat

2022. november 10. 09:57 - Az otthon szépsége

Halvány színekkel is lehet otthonosságot létrehozni

sl2.jpg

A fehér, a szürke, és a beige árnyalatokkal is lehet bensőséges, mégis modern hangulatot teremteni.

Az otthonunk kialakításánál rendkívül sokszor emlegetjük a hideg és a meleg színeket. Kombinációjukat megfelelő arányban alkalmazva gyönyörű tereket tudunk berendezni.

Európa északi részén minden évszakban kevés a természetes fény. A térkialakításban a legfontosabb a világosság lehető legtovább történő megőrzése, amely indokolja a világos árnyalatok alkalmazását. Bár a fém és a rengeteg üveg kissé ridegnek tűnhet elsőre, fával kombinálva, valamint élénk színekkel kiegészítve barátságos környezetet hozhatunk létre.

sk.jpg

A játékosan csíkos és kockás puha lakástextilek bensőséges hangulatot teremtenek, ami fényekkel tovább erősíthető. A természetességen túl a skandinávok filozófiájukat így foglalták össze:

Szebb dolgok a mindennapi életben.

Az egyszerű, jól összehangolt bútorok, burkolatok és kiegészítők elegáns látványa a legzordabb napokon is jó érzést ad egy pohár forró ital és egy finom sütemény társaságában. A kényelem, a funkcionalitás elsődlegessége, a szobanövények, valamint a puha tapintású párnák és takarók is fontos összetevői az otthonos terek kialakításának.

pi.jpg

Neked melyik lakberendezési stílus a kedvenced?

süti beállítások módosítása