Forró estéken egy pohár koktél mellé jól illenek a saláták és a sajtok.
Az egyszerű, vitaminnal teljes ételek az immunrendszerünket is támogatják.
A zöldségként és gyógynövényként is ismert avokadó paradicsommal, olívabogyóval, sajtokkal, valamint pritaminnal rendkívüli vitminforrás. Az avokadó univerzális növény, ami segít a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésében is.
Szendvicskrémként is jól funkcionál. Kimagozott paradicsommal, kevés sóval, lilahagymával és korianderrel pépesítve nagyon jóízű pirítóson és ciabattán egyaránt.
A klasszikus, nagyon népszerű sajt- és sonkatálak vajkrémmel reggeliként megalapozzák a napunkat olajos magvakkal kiegészítve. Vacsorára a saláta sokféleséggel tarkítva zöldségekkel ajánlott a füstölt húsok helyett.
Időnként készítsünk tartalmas reggelit maradék sült csirkemell felhasználásával. Koktélpardicsommal, fekete olívával, rukkolával, jégsalátával, főtt tojás és avokadó szeletekkel, valamint pirított kenyérkockával nagyon ízletes salátát kapunk.
Jó étvágyat kívánok!
Ha tetszett a bejegyzés, akkor csatlakozz a blog Élet vidéken facebook oldalához, hogy ne maradj le semmiről!